Trimiteti pe adresa office@dinaelectronics.ro un email cu subiectul ”Cerere retur”, în care să se specifice: numarul de factura/numarul de comanda; data comenzii produsul ce urmeaza a fi returnat, starea produsului la momentul cererii, motivul returnării. Anexați o copie a facturii și informații prin care putem identifica achiziția dumneavoastră.

Ambalați produsul sau produsele corespunzător pentru protectie astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul traseului.

Mai mult, vă rugăm să indicați modul în care vom proceda în cazul în care returul dumneavoastră este acceptat, și anume în cazul în care bunurile necesită un schimb (același produs) sau se restituie suma. În cazul unei cereri de restituire a banilor, indicați contul IBAN în RON (24 de caractere) în care doriți să efectuăm restituirea sumei. Nu uitați să ne furnizați detalii complete de contact, numărul comenzii, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect și rapid.Restituirea contravalorii comenzii/ produsului in cazul in care returul este acceptat se va face in termen de 14 zile.

Meniu