Prevederi generale

Accesul/ vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Dina Electronics, in calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.dinaelectronics.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunea Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Dina Electronics nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. Dina Electronics nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, Dina Electronics nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, Dina Electronics nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.dinaelectronics.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

Dina Electronics acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie Dina Electronics intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii Dina Electronics.ro cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii Dina Electronics.ro in scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil in scris al Dina Electronics.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Dina Electronics.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre Dina Electronics asa cum este si atat cat este disponibil. Dina Electronics nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.dinaelectronics.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Dina Electronics fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Dina Electronics nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Dina Electronics nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Dina Electronics sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Dina Electronics isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Dina Electronics licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul Dina Electronics.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Dina Electronics sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de autor

Drepturile proprietății intelectuale ale acestui site precum și toate materialele conținute de acesta, inclusiv, dar nelimitându-se la imagini, text, fotografii, design, pictograme și ilustrații, excepție făcând acelea care sunt deja protejate de drepturile de copyright și proprietate intelectuală, sunt proprietatea Dina Electronics – S.C. Dina Electronics S.R.L.și/sau a proprietarilor sau afiliaților săi. Pentru a reproduce, republica, modifica, încărca, publica, transmite, redistribui sau afișa public material preluat de pe acest site, aveți nevoie de permisiunea scrisă a Dina Electronics – S.C. Dina Electronics S.R.L.

Mărcile înregistrate și logo-urile utilizate și afișate în cadrul acestui site sunt mărci înregistrate ale Dina Electronics și ale altora. Nici o parte din conținutul acestui site nu trebuie interpretată ca fiind acordată cu titlu gratuit, prin implicarea sau prin orice altă modalitate, a oricărei licențe sau drept de a folosi oricare dintre mărcile înregistrate afișate pe site fără a avea permisiunea scrisă a proprietarului mărcilor înregistrate.

Utilizatorii pot vizualiza și descărca material de pe acest site doar în scopuri personale, necomerciale privind utilizarea la domiciliu, această permisiune fiind considerată adecvată acestui contract. Dina Electronics – S.C. Dina Electronics S.R.L. va impune drepturile sale intelectuale conform măsurilor legale în vigoare. Orice alte drepturi care nu sunt în mod expres garantat în cadrul acestui Contract sunt rezervate de Dina Electronics – S.C. Dina Electronics S.R.L.


Plasarea comenzilor pe site

Pentru plasare comenzilor pe site este necesar să creați un cont sau să finalizați o comandă cu statut de ‘guest’. Pentru plasarea comenzilor se vor solicita anumite informații inclusiv, dar fără a se limita la adresa de email și numărul de telefon. Datele dumneavoastră personale vor fi tratate confidențial de Dina Electronics. De asemenea considerăm acceptul dumneavoastră privind informațiile furnizate ca fiind precise, complete și actuale. Totodată, sunteți de acord să achitați toate taxele ce pot apărea datorită altor utilizatori ai contului dumneavoastră.
Prețurile afișate pe site sunt exprimate în Ron (lei) și conțin TVA (taxă pe valoare adăugată). Dina Electronics își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile de pe site.
La finalizarea comenzilor clientul poate achita comanda cu cardul bancar, prin intermediul platformei de plăți Netopia. Plata online este securizată, iar datele cardului bancar nu sunt stocate sau vizualizate de către vânzător.

Clientul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Prin finalizarea comenzii cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că vânzătorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea cumpărătorului.

Livrare:

Optiuni de expediere:

FAN COURIER – coletul ajunge in 1-2 zile, primiti pachetul direct acasa. Daca locuiti intr-un sat sau comuna mai indepartata care nu are in raza Fan Courier, pretul transportului va fi mai mare, depinde de cati kilometri suplimentari veti avea. Costul transportului ca fi calculat la finalizarea comenzii si va fi comunicat inainte de expediere.

Discount-uri (Reduceri)

În magazinul online, acordăm diferite tipuri de discount-uri la campanii anuntate public. Discountul este semnalizat fie prin reducerea aplicata pretului intreg al produsului  SAU poate fi aplicat prin folosirea codului/cuponului de discount dedicat promotiei respective. Pentru un produs NU se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea NU se cumulează.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singură dată, cu excepția cazului în care este prevăzut în mod explicit altfel. În cazul folosirii multiple în mod abuziv, vânzătorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

** Codul electronic de reducere se aplica la finalizarea comenzii, mai precis la sectiunea „METODA DE PLATA”.

In chenarul dreptunghiular se introduse codul cuponului de discount si apoi se apasa butonul „APLICA CUPON” + butonul „CONTINUA” + „FINALIZEAZA COMANDA”

Dina Electronics NU ofera reduceri preferentiale la achizitonarea produselor noastre.

Politica de retur Dina Electronics

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Dina Electronics.

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia, daca acest lucru este posibil. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul comandat initial nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Dina Electronics.

Dacă v-ați răzgandit, puteți solicita retunarea produsului fără a fi nevoie de explicatii suplimentare. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, fără să prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat, în cazul in care acest lucru infunteaza valoarea produsului. Dacă aceste condiții sunt indeplinite, dupa verificare, vom retuna integral valoarea produsului. Costurile de transport vor fi suportate integral de client. Nu vor fi primite colete ramburs. Contravaloarea sumei va fi expediata in contul clientului dupa verificarea produsului.

Returul, fără a preciza motivul, nu este posibil în situația în care produsul a fost parțial folosit. Nu este acceptat returul acestor produse din motive igienice.

În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată, complet sau parțial.

În cazul returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014, produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii se pot returna doar daca sunt sigilate. Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna.

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014 art 16 lit.c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: 

 • Achiziționarea unor produse personalizate după dorința cumpărătorului, cu specificații diferite față de obiectele de serie obișnuite;
 • Achiziționarea unor produse sigilate, care prin folosință nu mai sunt în această stare și nu mai pot fi folosite din nou din motive ce țin de igienă sau de protecția sănătății;
 • Produse care după cumpărare au fost amestecate cu alte elemente și care sunt inseparabile;
 • Prestările de servicii încheiate în condițiile în care consumatorul declară anterior că știe că nu are dreptul la retragere;
 • Achiziționarea unor produse cu preț fluctuant, ce nu poate fi controlat de vânzător;
 • Achizițiile făcute în cadrul unei licitații;
 • Achiziția unor ziare periodice sau reviste;
 • Înregistrări video sau audio desigilate după livrare;
 • Programe informatice pe suport fizic, ce nu mai au sigiliul intact;
 • Achiziționarea de conținut digital livrat online în condițiile în care consumatorul a confirmat că renunță de dreptul la retragere;
 • Produsele care expiră rapid, iar la retur nu ar mai putea fi revândute altor cumpărători;
 • Achiziționarea unor servicii de cazare în scop de agrement atunci când în contract se prevede o anumită perioadă exactă de executare.

Solicitare retur

În cazul în care ați achiziționat produse de la noi și doriți să retunati produsul sau să depuneți o plângere, vă rugăm să luați legătura cu departamentul suport clienți, prin email: office@dinaelectronics.ro, sau la telefon 0241632636.

DATE SOCIETATE

S.C. Dina Electronics S.R.L.
CUI 7249212
J13/1002/1995
Constanța, B-dul. Al. Lăpușneanu nr.90-92, Jud. Constanța
TEL. 0241632636
Cont: RO 26 BACX 0000 0008 2812 6000
Banca: UniCredit

Meniu